info@bpsr.nl
06 - 50513093

Info

Houd elkaar Scherp

De afgelopen tijd hebben wij onder het mom van “112 daar vang je boeven mee” veel aandacht besteed aan de bestrijding van woninginbraken. Dit doen wij simpelweg omdat wij jullie, onze inwoners, hierbij hard nodig hebben om inbrekers op heterdaad te kunnen pakken. Dat de kracht van het delen op Social Media groot is, bleek afgelopen maand maar weer eens!
In Smitshoek waren buren alert toen zij 3 jongens weg zagen rennen uit de tuin van de buren. Vervolgens zag de buurman een klein wit papiertje tussen de voordeur van de woning zitten. Hierop heeft hij direct naar de politie gebeld. Het gevolg was dat wij deze vermoedelijke poging inbraak “stuk” konden maken en meteen vervolgonderzoek konden doen. De buurman herkende de situatie met de papiertjes tussen deur van foto’s die hij eerder op Social Media via de politie had gezien. Kortom een scherpe actie van deze buurman…!
112 daar vangen wij, dankzij jullie, boeven mee!
Bel 112 bij verdachte situaties. Melden helpt!

Maak een Melding

Hoe geef ik een Melding overlast of vandalisme door?
U kunt uw melding doorgeven met behulp van onderstaand formulier. Om u op de hoogte te houden over de voortgang van uw melding hebben wij uw contactgegevens nodig. Wij maken gebruik van uw e-mailadres om u te berichten over de afhandeling van de melding. Wij gebruiken uw telefoonnummer als wij meer informatie nodig hebben om uw melding te behandelen. Hebt u geen emailadres dan wordt u gebeld over de afhandeling van uw melding.
Meldingsformulier met DigiD (uw persoonsgegevens worden automatisch ingevuld)

Anoniem melden

Mocht u uw melding anoniem willen doen, dan kan dat via het webformulier zonder DigiD. U vult dan bij de vakken met een sterretje een willekeurige letter in. Bij huisnummer een willekeurig getal, bij postcode 4 willekeurige getallen en 2 willekeurige letters invullen. Bij telefoonnummer typt u een fictief nummer. Wij kunnen u bij een anonieme melding logischerwijs niet op de hoogte brengen van de voortgang van uw melding.
Meldingsformulier zonder DigiD

Veiligheid

Veiligheid is de mate van afwezigheid van potentiƫle oorzaken van een gevaarlijke situatie of de mate van aanwezigheid van beschermende maatregelen tegen deze potentiƫle oorzaken. Veiligheid is een relatief begrip, aangezien niets onder alle omstandigheden volledig zonder gevaar is.
Het begrip veiligheid bestaat zowel rationeel als denkbeeldig. Rationeel kunnen er allerlei berekeningen worden toegepast op een situatie om te bepalen of deze veilig is. Daarnaast is er nog denkbeeldige veiligheid. Iemand kan zich veilig voelen maar het rationeel gezien niet zijn en andersom. Dit wordt ook wel schijnveiligheid (resp. schijnonveiligheid) genoemd.